• Železarska cesta 8, 3220 Štore
  • 03/780-55-80
  • stopar.lb@siol.net

PVC vrata

 

Kakšna PVC vrata izdelujemo?

Pvc vrata izdelujemo iz visokokakovostnih PVC profilov nemškega proizvajalca profilov GEALAN in sicer iz njihove serije S9000.

Za večjo trdnost PVC vrat skrbijo pocinkani jekleni profili, vgrajeni v srednjo komoro PVC profila. Vhodna PVC vrata so opremljena z Maco gonilko, ki nudi pet točkovno zaklepanje (visoka varnostna stopnja proti vlomu), tremi nastavljivimi tečaji, termičnim pragom in varnostnim cilindrom.

V dodatni ponudbi PVC vrat nudimo zunanje ročaje, elektroodpirala z raznimi čitalci, samozapirala. Vizualno obliko PVC vrat lahko sami izbirate z veliko ponudbo različnih okrasnih polnil.

Nakup PVC vrat

Zakaj se odločiti za nakup PVC vrat? Plastike smo se v vsakdanjem življenju že navadili. Čeprav smo bili do nje včasih sila nezaupljivi, pa se je z raziskavami na področju umetnih materialov izkazalo, da ima plastika nekatere zelo dobre lastnosti.

PVC vrata so narejena iz umetnih mas, na katere lahko po vgradnji kar pozabimo, saj ne zahtevajo nobenih nadaljnjih vzdrževalnih del. Lahko bi celo rekli, da so PVC vrata trajna naložba za vaš dom.

Izolacija PVC vrat

PVC vrata imajo zelo dobre toplotne in izolacijske lastnosti, poleg tega imajo dvojno tesnenje, zato PVC vrata odlično tesnijo.

Varnost PVC vrat

PVC vrata imajo poleg omenjenih še nekaj dobrih, varnostnih lastnosti. Vanje lahko vgradimo jedro iz protivlomnih materialov, saj je plastiko zelo lahko pričvrstiti na takšno jedro. Tako postanejo vrata zelo trdna in stabilna, z večkratnim zaklepanjem pa lahko še dodatno poskrbimo za varnost.

PVC vrata po želji

Čeprav veliko ljudi misli, da lahko PVC vrata dobimo samo v beli barvi, pa nam danes različni postopki obdelave omogočajo uporabo vrsto barv, v zadnjem času pa so popularni tudi razni ornamenti, s katerimi lahko okrasimo PVC vrata.

PVC vrata

Vhodna PVC vrata povedo veliko o lastniku domovanja. Navadno so vhodna PVC vrata tista, ki dajejo obiskovalcu prvi vtis, lastnikom pa izrekajo dobrodošlico. Zato se je pri izbiri vhodnih PVC vrat vredno potruditi. Velikost, oblika, kombinacije materialov, kakovostni razredi, kljuke, nivo varnostne in protizvočne zaščite. Vse to so elementi, ki lahko naredijo vaša vhodna PVC vrata posebna.

PVC vrata Classic
PVC vrata Future
PVC vrata Exclusiv
PVC vrata Vizual