• Železarska cesta 8, 3220 Štore
  • 03/780-55-80
  • stopar.lb@siol.net

PVC OKNA IN PVC VRATA PODJETJA STOPAR Design d.o.o.

Podjetje je nastalo iz podjetja z dolgoletno tradicijo s področja lesno-obdelovalne dejavnosti. Kasneje smo se pričeli ukvarjati tudi z izdelavo in montažo PVC stavbnega pohištva. Večji del našega trga predstavlja nemško tržišče kamor v večini prodajamo PVC elemente kot so PVC okna in PVC vrata, vgradi pa jih matično podjetje iz Münchna.

V zadnjem času želimo biti vedno bolj prisotni tudi na slovenskem trgu, zato si z različnimi oglaševalskimi akcijami ter kvalitetno izvedenimi montažami ustvarjamo svoj prostor. Nastopamo na večjih razpisih, ter pri izvedbah (dobavah in montažah) večjih in manjših objektov po Sloveniji.

Vsa proizvodnja poteka v Sloveniji, za znanega končnega naročnika in izključno po naročilu.

Poleg osnovne dejavnosti - proizvodnje PVC stavbenega pohištva, PVC oken, PVC vrat, smo predstavnik oz. posrednik pri izvozu letno cca 800 do 1200 kuhinjskih elementov prozvajalca SVEA Zagorje za južno-nemški trg.

GARANCIJSKI ROKI:

Na PVC okna in PVC vrata nudimo 5 letno garancijo - od tega 10 let na steklo, 5 let na vsebnost atmosfere (plina) v medstekelnem prostoru, 10 let na profile oken in vrat v beli barvi, 5 let na profile v dekorju in 10 let oziroma 10.000 odpiranj na okovje (seveda ob ustrezni uporabi in vzdrževanju izdelkov).

V upanju, da smo z našo predstavitvijo povečali Vaše zanimanje za izdelke in dejavnost našega kolektiva, Vas lepo pozdravljamo in se priporočamo za sodelovanje! Več o naših PVC oknih, PVC vratih lahko preberete na zavihku pvc okna in pvc vrata.